Skovby Eetkamertafel #116

Thumbnail

€ 1.970,00

Reset
Houtsoort:
Blad:

Skovby 116 is een elegante eettafel voor vier tot acht personen. Het blad steunt op een centraal voetstuk waarin ook het extra tussenblad zit opgeborgen. Door een gepatenteerd systeem kan het tussenblad makkelijk omhoog gehaald worden en toegevoegd. Door de zachte geometrische vorm met wigvormige eindstukken een elegante verschijning.
Deze eettafel is een ontwerp van de Deense Per Hånsbæk

De tafel is verkrijgbaar in diverse houtsoorten: Eiken gelakt, eiken olie wit, eiken zwart gelakt, noten gelakt en noten olie.
Standaard wordt de tafel gefineerd geleverd, waardoor het mogelijk is de nerfstructuur op zijn mooist te laten uitkomen. De eettafel is bij enkele houtsoorten ook beschikbaar met een laminaat tafelblad. Het laminaat is slijtvast, heeft een glad, mat oppervlak, waardoor deze zeer gemakkelijk schoon te maken is. Het witte laminaatblad kan gecombineerd worden met een onderstel in eiken olie wit. Het speciale zwarte nano laminaat met zijdezacht uiterlijk kan gecombineerd worden met eiken olie wit of noten olie. 

De tafel ook verkrijgbaar in een grotere variant, de Skovby 117 heeft een basismaat van 192 centimeter en kan uitgetrokken worden tot 252 centimeter.

Specificaties

ArtikelnummerSM116
MerkSkovby
Breedte 102 cm
hoogte 74 cm
Lengte 142 cm
Lengte basis 142 cm
Lengte uitgeschoven 182 cm
maximale lengte 182 cm
Product Eetkamertafel
variant Eetkamerstoel