Scandinavisch design merken

In het assortiment van Scandinavische Woonwinkel vindt u verschillende merken. Bekendere merken, maar ook unieke onbekende merken. Wat deze merken gemeen hebben is dat ze zich onderscheiden in design en vakmanschap. Maar ook duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid wat betreft productie zijn punten waar we kritisch naar kijken. We hebben deze merken zorgvuldig voor u samengesteld, zodat u de beste keuzes kunt maken op het gebied van Scandinavisch design voor wonen en interieur.


Diverse Scandinavische merken voor een stijlvol interieur

Onze collectie bestaat uit onder andere de volgende Scandinavische merken: Aida, Elvang, Louis Poulsen, Orrefors Sweden, Spring Copenhagen, Applicata, Hammel, Loví, Ro Collection, Tom Rossau, Bent Hansen, Magnus Olesen, Rustik Lys, Casø furniture, Kosta Boda, Mindo, Simon Key Bertman, Linie Design, Mr. Wattson, Skovby en Varier.


Aida, met haar elegante en tijdloze ontwerpen brengt verfijning en functionaliteit samen in hun producten. Elvang staat bekend om haar prachtige geweven textiel en hoogwaardige plaids. Louis Poulsen creëert iconische verlichtingsoplossingen die sfeer en stijl toevoegen aan elke ruimte. Orrefors Sweden is een pionier op het gebied van glaskunst en produceert adembenemende kristallen creaties. Spring Copenhagen verrast met speelse en inventieve houten ontwerpen die zowel functioneel als decoratief zijn. 
Applicata biedt handgemaakte accessoires die warmte en karakter toevoegen aan uw interieur. Hammel, Bent Hansen, Magnus Olesen en Casø furniture zijn specialisten in het creëren van stijlvolle en functionele meubelstukken die passen bij de moderne Scandinavische stijl. Tom Rossau levert prachtige handgemaakte lampen bestaande uit gebogen fineer.


Rustik Lys brengt sfeervolle kaarsen en kaarsenaccessoires van hoge kwaliteit, terwijl Kosta Boda bekend staat om zijn unieke glaswerk; stuk voor stuk ware kunstwerken. Mindo biedt comfortabele en eigentijdse meubelen voor binnen en buiten. Simon Key Bertman staat bekend om zijn prachtige textielontwerpen en patronen die karakter toevoegen aan elke ruimte. Linie Design biedt handgemaakte tapijten en vloerkleden van hoge kwaliteit die warmte en textuur toevoegen aan uw interieur. Mr. Wattson staat bekend om zijn charmante en veelzijdige lampen met een retro-uitstraling. Skovby biedt functionele en stijlvolle eettafels en kasten van hoge kwaliteit en Varier focust op de ergonomie bij het zitten.


Ontdek ons assortiment met de mooiste Scandinavische designmerken

Bij Scandinavische Woonwinkel hebben we een passie voor Scandinavisch design. We werken samen met deze gerenommeerde merken om u de beste keuzes te bieden op het gebied van interieur en wonen. Ontdek ons assortiment en verrijk uw interieur met deze prachtige producten.