Montage

Bij aflevering wordt uw meubel door de mensen van Scandinavischewoonwinkel.nl bij u thuis gemonteerd. Mocht u later bij een verhuizing het meubel willen demonteren en het lukt u niet dan kunnen we u op verzoek de juiste montage handleiding van betreffend meubel toesturen.

Geoliede meubels

Om een tafelblad te beschermen tegen vuil en vocht, raden we u aan dat u de tafel onderhoud met hoogwaardige meubelolie voor gebruik binnenshuis. Omdat de procedure van het aanbrengen van olie op een tafel verschilt per product, raden we u aan dat u zich aan de onderhoudsvoorschriften houdt die horen bij het gekozen olieproduct. We raden natuurlijke olie of witte olie uit de Skovby Care Collection voor het onderhouden van olie-behandeld meubilair. Skovby olie is gebaseerd op plantaardige oliën. De olie voedt het hout en onderhoud het. Het impregneert het hout en maakt het waterafstotend.

Skovby instructie video

Voor de dagelijkse schoonmaak kunt u het meubelstuk afnemen met een schone droge doek of een goed uitgewrongen doek met lauwwarm water (indien nodig kunt u een paar druppels afwasmiddel per liter water toevoegen), daarna drogen met een schone, droge doek.

 

 

Gezeepte meubels

Skovby houtzeep wordt gebruikt om zeep behandelde Skovby meubelen te onderhouden. Breng een gelijke laag van Skovby houtzeep aan over het gehele meubelstuk en wrijf het zachtjes in met een scone, ongekleurde doek/spons. Werk altijd vanuit de nerf van het hout. Laat de houtzeep drogen voor ongeveer 3 minuten, en polijst dan met een schone, niet-pluizende doek.

Wanneer een tafelblad wordt behandeld, beide zijden moeten worden behandeld met zeep. Als, na behandeling, zeepresten worden gevonden op het hout, moeten ze verwijderd worden met een vochtige doek.

Skovby instructie video