Tafels

Scandinavische eettafels

Zoekt u een eettafel die zowel praktisch als esthetisch een echte toevoeging vormt aan uw interieur? In ons assortiment van Scandinavische eettafels vindt u verschillende soorten tafels in Scandinavische stijl. Of u nu een Deense eettafel zoekt, een ronde eettafel in Scandinavische stijl of een Scandinavische uitschuifbare eettafel, u vindt de tafel die bij u past bij Scandinavische Woonwinkel.

Een ruime keuze aan Scandinavische tafels

Ontdek onze uitgebreide collectie Scandinavische eetkamertafels, waar functionaliteit en design samenkomen. Een Scandinavische eettafel is het middelpunt van gezellige diners en goede gesprekken. Met zorgvuldig geselecteerde materialen en aandacht voor detail bieden wij een ruim aanbod aan stijlvolle tafels om aan al uw wensen te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een ronde eettafel in Scandinavische stijl of een Scandinavische eettafel die uitschuifbaar is; bij ons vindt u de perfecte Scandinavische eettafel voor uw interieur.

 

Functionaliteit van Scandinavische tafels

Onze Scandinavische eettafels zijn ontworpen om ruimte en functionaliteit te combineren. Voor grote gezinnen of gastvrije levensgenieters bieden we tafels die geschikt zijn voor  2 tot 12, 14, 16 en zelfs 20 personen. Of u nu met zijn tweeën bent of een grootse dinerparty wilt organiseren, onze uitschuifbare tafels zijn de ideale oplossing. En voor liefhebbers van houten tafels hebben we een prachtige selectie van tafels van eiken-, noten- en beukenhout. Deze houten eettafels in Scandinavische stijl zijn  zo afgewerkt dat ze warmte en karakter toevoegen aan uw eetkamer. Voor zeer intensief gebruik is een Scandinavische eetkamertafel met afwerking met een Fenix Nano-laminaat, een Forbo desktop of marmoleum mogelijk.

 

Maatvoering

Bij Scandinavische Woonwinkel begrijpen we dat de grootte van de Scandinavische eettafel en de ruimte in uw woning belangrijke overwegingen zijn bij het kiezen van een tafel. Daarom bieden we een selectie tafels die geschikt zijn voor grotere gezelschappen. Deze tafels zijn door hun bescheiden afmetingen ruimtebesparend.,  Wanneer de situatie erom vraagt zijn de eettafels in Scandinavische stijl uit te breiden tot tafels van 3, 4 of zelfs ruim 5 meter. Dus of u nu een tafel zoekt voor twee stoelen, of een tafel van 5 meter lang waar twintig stoelen aan kunnen staan, wij hebben de juiste opties voor u.
Naast de keuze uit verschillende lengte- en breedtematen hebben we voor u ook de tafel Skovby 30, die niet alleen in lengte uitschuifbaar is,  maar ook in de hoogte.  Zo creëert u in een handomdraai een heus stabureau of baropstelling.

 

Scandinavische salontafels

Naast Scandinavische eettafels hebben we ook een breed scala aan salontafels in Scandinavische stijl. Deze functionele en stijlvolle tafels zijn perfect voor het creëren van een gezellige sfeer in uw woonkamer. Kies uit verschillende vormen, zoals ronde salontafels of grote vierkante tafels, om de perfecte match te vinden voor uw interieur. Onze salontafels zijn verkrijgbaar in diverse basisontwerpen, maar u kunt ze ook volledig zelf samenstellen. Ontdek ook onze prachtige Scandinavische houten salontafels, die warmte en karakter toevoegen aan uw woonkamer. Met hun tijdloze ontwerpen en hoogwaardige vakmanschap zijn deze salontafels perfect voor het creëren van een gezellige en gastvrije sfeer.

 

Scandinavische bureaus

Als u op zoek bent naar een stijlvolle en functionele werkplek, hebben we ook bureaus in ons assortiment. Deze bureaus combineren minimalistisch design met praktische opbergmogelijkheden, waardoor ze perfect zijn voor zowel thuiswerken als studeren. Met een Scandinavisch bureau haalt u een vleugje rust en inspiratie in uw werkomgeving. De verfijnde afwerking maakt het bovendien mogelijk om in uw woonkamer een werkplek te creëren zonder afbreuk te doen aan de styling van uw interieur.


Bij Scandinavische Woonwinkel streven we naar uitmuntendheid in zowel kwaliteit als design. Onze tafels en meubels worden zorgvuldig geselecteerd om aan de hoogste normen te voldoen, zodat u kunt genieten van langdurig comfort en duurzaamheid.


Maak van uw eetkamer, woonkamer of kantoor een plek van tijdloze schoonheid en functionaliteit met onze prachtige Scandinavische tafels. Keuze gemaakt? Bestel vandaag om binnenkort al te genieten van de perfecte ambiance in uw leefomgeving! Toch nog vragen? Neem contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen bij het maken van uw persoonlijke keuze.