Over Scandinavische Woonwinkel

Wij zijn de online winkel voor de liefhebbers van Scandinavisch design met een showroom in het centrum van Sneek. Scandinavische woonwinkel.nl heeft voor u Scandinavische meubelen, verlichting, carpetten en accessoires. Als u houdt van of geniet van Scandinavisch wonen bent u bij ons op het juiste adres met merken als: Skovby meubelen, Umage, Ro, Loca, Aida, Simon key Bertman, Kosta Boda, Spring Copenhagen, Linie design, Louis Poulsen, Paper collective, Tom Rossau, Cinas en meer.


Onze online winkel geeft u de mogelijkheid om via internet op elk gewenst moment door onze collectie te bladeren en uw aankoop te doen of in onze showroom deze komen bekijken. U kunt hiervoor op de aangegeven tijden terecht of een afspraak met ons maken voor een tijdstip die u past. U vindt bij ons de grootste collectie eetkamermeubelen van het Deense Skovby in Nederland, maar ook heel veel andere schitterende producten van Scandinavisch design. Is Leek of Sneek voor u te ver om daar onze showroom te bezoeken? Neem dan contact met ons op om voor het maken van een afspraak. 

Showroom 

In onze showroom in Sneek vindt u een groot deel van onze collectie. Hier voorzien wij u graag van advies en helpen wij u bij uw keuze. Wilt u er zeker van zijn dat het desbetreffende product ook daadwerkelijk aanwezig is in de showroom tijdens uw bezoek, neem dan vooraf contact met ons op.