Al ruim 25 jaar zijn wij met trots DE skovby dealer, en dat is niet voor niets.

Skovby is een Deens familiebedrijf wat in 1933 opgericht is door Thorvald Rasmussen en tegenwoordig door zijn kleinkinderen Jørgen en Preben Rasmussen gerunt wordt. Skovby biedt een grote collectie kwalitatieve Scandinavische design meubelen voor in de eetkamer of woonkamer. De collectie bestaat uit tafels, stoelen, kasten / dressoirs en salontafels die allemaal leverbaar zijn in diverse houtsoorten. Vakmanschap staat bij Skovby hoog in het vaandel en dit is dan ook te zien in de afwerking van de producten. De meubelen worden geproduceerd in Denemarken in het plaatsje Skovby en maakt zich, samen met andere Deense meubelfabrieken, sterk voor het behoud van het vakmanschap. Wanneer u een Skovby meubel koopt haalt u, met dit Deens design, een stukje Denemarken in huis. Of u nu een voorkeur heeft voor modern of klassiek design, met de verschillende houtsoorten past u de meubels aan naar uw interieur. 

Per Hånsbæk is al meer dan 30 jaar één van de ontwerpers van Skovby. Zijn ontwerpen kenmerken zich door  hun unieke design en grote functionaliteit.  Meerdere van zijn ontwerpen zijn gepatenteerd op basis van hun unieke technieken.Zo heeft Per bijvoorbeeld de Skovby  #27 ontworpen, een tafel die van 6 persoons eetkamertafel te vergroten  is naar 20 personen. Maar ook de Skovby #33, een ronde tafel waarbij extra bladen in de poot zijn opgeborgen en welke in een  handomdraai te vergroten is.  In alle ontwerpen van Per Hånsbæk is duidelijk zijn handtekening terug te zien. Niet alleen in de tafels,  maar ook in de kasten, dressoirs en stoelen die hij ontworpen heeft.

Ontwerper

 Per Hånsbæk is al meer dan 30 jaar één van de ontwerpers van Skovby. Zijn ontwerpen kenmerken zich door hun unieke design en grote functionaliteit.   Meerdere van zijn ontwerpen zijn gepatenteerd op basis van hun unieke technieken.Zo heeft Per bijvoorbeeld de Skovby #27 ontworpen, een tafel die van 6   persoons eetkamertafel te vergrotenis naar 20 personen. Maar ook de Skovby #33, een ronde tafel waarbij extra bladen in de poot zijn opgeborgen en   welke in een handomdraai te vergroten is.

 In alle ontwerpen van Per Hånsbæk is duidelijk zijn handtekening terug te zien. Niet alleen in de tafels, maar ook in de kasten, dressoirs en stoelen die hij   ontworpen heeft.