Varier Ekstrem

Thumbnail

€ 2.449,00

Reset
Stoffering:

De Varier Ekstrem is een iconisch meubelstuk dat functionaliteit en design naadloos combineert. De Varier Ekstrem is niet zomaar een stoel; het is een artistiek statement en een belofte van ongeëvenaard comfort. Duik in de wereld van uniek Scandinavisch design met deze opvallende en veelzijdige stoel.

 
Vormgeving en Functionaliteit in Harmonie:

De Varier Ekstrem is ontworpen door de gerenommeerde Noorse ontwerper Terje Ekstrøm en staat bekend om zijn gedurfde en onconventionele ontwerp. Met zijn schuine lijnen en organische vormen biedt deze stoel een visuele ervaring die net zo indrukwekkend is als zijn comfort. De Ekstrem is niet zomaar een zitmeubel; het is een kunstwerk dat de grenzen van traditioneel meubelontwerp verlegt.

 

Comfort op Maat:

Dankzij het unieke ontwerp van de Ekstrem kunt u op verschillende manieren plaatsnemen. De stoel nodigt uit tot dynamisch zitten, waardoor u van houding kunt veranderen en comfort kunt aanpassen op basis van uw behoeften. Of u nu ontspannen achterover leunt met een goed boek of actief zit tijdens een levendige conversatie, de Ekstrem biedt een veelzijdige en comfortabele zitervaring.

 

Hoogwaardige Materialen en Vakmanschap:

De Ekstrem stoel weerspiegelt de Scandinavische toewijding aan hoogwaardige materialen en vakmanschap. De stoel is vervaardigd uit duurzaam materiaal, variërend in kleur. Elk detail is zorgvuldig overwogen om een product van uitzonderlijke kwaliteit te leveren dat jarenlang meegaat.

Specificaties

ArtikelnummerEkstrem
MerkVarier
Breedte 70 cm
Diepte 72 cm
Hoogte 79 cm
Ontwerper Terje Ekstrøm
zithoogte 43 cm