Skovby Eetkamertafel #78

Thumbnail

€ 1.925,00

Reset
Houtsoort:
Blad:
Aantal tussenbladden:

Skovby 78 is een royale ovale eetkamertafel. De tafel is met de twee standaard tussenbladen uitschuifbaar tot 290 centimeter en met twee extra tussenbladen (optioneel) is de tafel uitschuifbaar tot 390 centimeter. Zo is de tafel eenvoudig van een zes persoons tafel naar veertien persoons eettafel te transformeren. De vier poten worden tijdens het uitschuiven gesplitst waardoor de tafel acht poten krijgt, wat voor extra stabiliteit zorgt. De twee standaard meegeleverde bladen kunnen opgeborgen worden onder het blad, de extra bladen zullen buiten de tafel opgeborgen dienen te worden. 
Het design van deze eettafel is geïnspireerd op de allereerste achtpotige tafel van Skovby. Het tafelblad is ovaal en de poten zijn halve ellipsen. Dit geeft de tafel een harmonieus en lichte uitstraling. De poten hebben een nieuw design en een praktische functie. De buitenkant van de poten hebben een speciale fitting waardoor het mogelijk is ze lichtelijk aan te passen in het geval er verandering optreedt door luchtvochtigheid. 

*nb: De tussenbladen bij een massieve tafel worden geleverd in fineer massief look. Hierdoor blijft de tafel ook met tussenbladen altijd goed sluiten.

Specificaties

ArtikelnummerSM78
MerkSkovby
Breedte 109 cm
hoogte 74 cm
Lengte 190 cm
Lengte extra blad 50 cm
Lengte inschoven 190 cm
maximale lengte 390 cm
Product Eetkamertafel
variant Eetkamerstoel