Skovby Eetkamertafel #30

Thumbnail

€ 3.615,00

Reset
Houtsoort:
Blad:

De ideale (sta)tafel om wonen en werken te combineren. Deze bijzondere tafel van Skovby is in hoogte verstelbaar en uitschuifbaar en te gebruiken als eetkamertafel, zit-sta bureau of bartafel.
De elektrisch verstelbare tafel is traploos verstelbaar van 64 tot 110 centimeter. Ingeschoven is de tafel 100 bij 200 centimeter en hij kan worden uitgeschoven tot maximaal 280 centimeter, geschikt voor acht tot twaalf personen.
De vorm van de tafel is minimalistisch en erg geschikt voor families die een tafel nodig hebben met wisselende hoogtes. Zo kan de tafel naast eetkamertafel gebruikt worden voor de kinderen om aan te spelen, als zit-sta bureau worden gebruikt of als bartafel om aan te borrelen. Onder het tafelblad zit de bedieningsknop waarmee de tafel naar de gewenste hoogte wordt aangepast. De tafel heeft een automatische blokkering wanneer er bij het zakken van het blad iets of iemand in aanraking komt met de tafel. 

*nb: De tussenbladen bij een massieve tafel worden geleverd in fineer massief look. Hierdoor blijft de tafel ook met tussenbladen altijd goed sluiten.

Specificaties

ArtikelnummerSM30
MerkSkovby
Breedte 100 cm
hoogte 64-110 cm
Lengte 200 cm
Lengte extra blad 40 cm
Lengte inschoven 200 cm
maximale lengte 280 cm
Product Eetkamertafel
variant Eetkamerstoel