Skovby Eetkamertafel #117

Thumbnail

€ 2.280,00

Reset
Houtsoort:
Blad:

Skovby 117 is een elegante eettafel voor zes tot tien personen. Het blad steunt op een centraal voetstuk waarin ook het extra tussenblad zit opgeborgen. Door een gepatenteerd systeem kan het tussenblad makkelijk omhoog gehaald worden en toegevoegd. Door de zachte geometrische vorm met wigvormige eindstukken een elegante verschijning.
Deze eettafel is een ontwerp van de Deense Per Hånsbæk

De tafel is verkrijgbaar in diverse houtsoorten: Eiken gelakt, eiken olie wit, eiken zwart gelakt, noten gelakt en noten olie.
Standaard wordt de tafel gefineerd geleverd, waardoor het mogelijk is de nerfstructuur op zijn mooist te laten uitkomen. De eettafel is bij enkele houtsoorten ook beschikbaar met een laminaat tafelblad. Het laminaat is slijtvast, heeft een glad, mat oppervlak, waardoor deze zeer gemakkelijk schoon te maken is. Het witte laminaatblad kan gecombineerd worden met een onderstel in eiken olie wit. Het speciale zwarte nano laminaat met zijdezacht uiterlijk kan gecombineerd worden met eiken olie wit of noten olie. 

De tafel ook verkrijgbaar in een kleinere variant, de Skovby 116 heeft een basismaat van 142 centimeter en kan uitgetrokken worden tot 182 centimeter.

Specificaties

ArtikelnummerSM117
MerkSkovby
Breedte 102 cm
hoogte 74 cm
Lengte 192 cm
Lengte basis 192 cm
Lengte uitgeschoven 252 cm
maximale lengte 252 cm
Product Eetkamertafel
variant Eetkamerstoel