Hammel: Deens design


Hammel is meer dan alleen een meubelmerk; het is belichaming van de Deense ontwerptraditie. Sinds 1961 produceert Hammel met trots Deense meubels volgens de Deense kwaliteits- en ambachts eisen. De meubels worden met vakmanschap geproduceerd in een van hun fabrieken in Hammel (centraal-Jutland) of Skærbæk(zuid-Jutland). Hammel Furniture biedt een brede collectie aan salontafels, eetkamertafels, kasten en stoelen.
Hammel Furniture heeft als missie om een bijdrage te leveren aan een leven in harmonie. Dit niet alleen aan de omgeving waar ze komen te staan, maar ook tijdens het productieproces. Zo zijn alle meubels gemaakt met en op een duurzame wijze en zijn het meubels die lang mee kunnen gaan.

 

Ongeëvenaard vakmanschap

Bij Hammel draait alles om vakmanschap. Elk meubelstuk wordt met de hand gemaakt door ambachtslieden die een diepe toewijding hebben aan de kunst van het meubelmaken. De keuze voor hoogwaardige materialen en de nadruk op detail zorgen ervoor dat Hammel meubels duurzaam zijn en dus lang meegaan


Functionaliteit, flexibiliteit en mogelijkheden

Bij het ontwerpen van de meubels staan drie trefwoorden centraal; Functionaliteit, flexibiliteit en mogelijkheden. Productontwikkeling moet komen vanuit de klanten en afnemers, zo kan alleen een meubel ontworpen worden wat volledig aansluit bij de klantwens.
Een van de kenmerkende producten van Hammel is haar zitbank Elba, die vele keuzemogelijkheden biedtt. Of u nu op zoek bent naar een bankje voor in de hal, de eetkamer of de slaapkamer, Hammel heeft een ruime keuze. Met strakke lijnen en hoogwaardige afwerking voegt dit bankje een vleugje design toe aan elke ruimte.
Naast bankjes biedt Hammel ook unieke fauteuils die comfort, ergonomie en sfeer brengen in uw huis. Deze unieke stoelen worden net als alle Hammel meubelen vervaardigd in Denemarken en onder het oog van een ervaren meubelmaker vervaardigd met de grootste aandacht. Dit resulteert in perfecte kwaliteit en duurzaamheid. Iets wat Hammel erg belangrijk vindt.
Daarnaast biedt Hammel ook een uitgebreide collectie van kasten en modulaire kastsystemen welke volledig zelf samen te stellen zijn. Of u nu behoefte hebt aan opbergruimte in de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer, Hammel heeft kasten die aan al uw behoeften voldoen. Van wandkasten en dressoirs tot boekenkasten en tv-meubels, de kasten van Hammel zijn ontworpen met zowel functionaliteit als design in gedachten. En bovenal bijzonder kleurrijk.


Hammel Denmark bij Scandinavische Woonwinkel

Bij Scandinavische Woonwinkel zijn we trots om Hammel’s prachtige collectie aan te bieden. Of u nu op zoek bent naar een nieuw meubel voor in uw woonkamer, uw eetkamer wilt verfrissen of simpelweg geïnspireerd wilt raken door de schoonheid van Deens design, hier bent u op de juiste plek. Neem de tijd om onze Hammel collectie te verkennen en laat u betoveren door de elegantie, het vakmanschap en de tijdloze stijl die deze Deense meubels te bieden hebben.  We zijn ervan overtuigd dat u iets zult vinden dat perfect past bij uw persoonlijke stijl en behoeften.