Spring Copenhagen Ollie de olifant


€ 89,00

1-2 werkdagen
  • Uniek
  • Beweegbaar
  • Handgemaakt

Ollie is een prachtige houten olifant die is ontworpen om kinderen en volwassenen te laten glimlachen. Hij is gemaakt van duurzaam geproduceerd eikenhout en heeft een prachtige, natuurlijke uitstraling.

Ollie is ongeveer 14cm breed en 15 cm hoog, waardoor hij de perfecte maat heeft om op een boekenplank of bureau te plaatsen. Zijn unieke ontwerp maakt hem echter veel meer dan alleen een decoratief stuk. Ollie kan namelijk ook worden gebruikt als een speeltje voor kinderen, of als een fijn object om mee te fidgeten tijdens het werken of studeren.

Omdat Ollie volledig met de hand is gemaakt, heeft elke olifant zijn eigen unieke uitstraling en karakter. Dit maakt hem niet alleen extra bijzonder, maar ook een geweldig cadeau voor iemand die van unieke en ambachtelijke producten houdt.

Ollie is ontworpen door Chresten Sommer en ontwikkeld door Spring Copenhagen, een Deens designmerk dat zich richt op het maken van duurzame en tijdloze producten die mensen jarenlang kunnen gebruiken en koesteren.

Kortom, als u op zoek bent naar een prachtige, duurzame en veelzijdige houten olifant die u of uw kinderen kunnen koesteren, dan is Ollie de perfecte keuze!

Specificaties

Artikelnummer2048
MerkSpring Copenhagen
Breedte 13,8 cm
Hoogte 15 cm
Materiaal Eiken, Ahorn