Spring Copenhagen City Mouse


€ 24,95

1-2 werkdagen

De City Mouse woont in de stad. Midden in de drukte en bedrijvigheid schiet dit kleine muisje heen en weer tussen de dichtbevolkte gebouwen van de stad. Telkens wanneer hij rust nodig heeft, zoekt hij toevlucht in kleine gaten en ondergrondse gangen in de groene parken en tuinen van de stad. Hij houdt ervan om te dineren in het levendige stadscentrum, dat altijd bruisend is van leven en nieuwe avonturen. Het kleine muisje is een nieuwsgierig wezentje, en wanneer je zijn schattige muizenoortjes en snuit ziet, kun je niet anders dan glimlachen.


Nu kan de schattige stadsmuisje een permanente plek in je huis hebben, graag staat hij op je vensterbank of een plank. Hij staat op zijn achterpoten, klaar om weg te glippen naar het hart van de stad. Waar je hem ook neerzet, hij zal zeker een speelse touch aan je interieur toevoegen. Of misschien ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een stadsbewoner? 

Het figuurtje is ontworpen door de Chresten Sommer en is gemaakt van eikenhout, zijn poten zijn van thermo essen, terwijl zijn staart en oren van rundleer zijn gemaakt. Dit geeft hem een ongelooflijk levensechte uitdrukking.

 

 

Specificaties

Artikelnummer2053
MerkSpring Copenhagen
Breedte 5 cm
Hoogte 7 cm
Materiaal FSC eiken, kunststof en leer