kockums Jernverk Theekan


€ 49,95

Reset
Kleur:

Mooie theekan of melkkan van het zweedse merk Kockums. De kan is helderwit met een donkerblauwe rand of in het bekende Zweedse geel. Een prachtige eyecather voor op de ontbijttafel.
De kan is geschikt voor koude en warme dranken. Om de set compleet te maken zijn er ook bijpassende mokken verkrijgbaar.

De theekan is vaatwasmachine bestendig maar wij adviseren de kan met de hand af te wassen om de glans van het glazuur optimaal te houden.

Kockums

Kockums Jernverk is een Zweeds bedrijf dat al emaille keukengerei produceert sinds 1893.
Een bekend merk in Zweden en vooral in de jaren 30 in bijna elk Zweeds huishouden te vinden.

Het geëmailleerde kookgerei van Kockums Jernverk is gemaakt van hoogwaardig, dubbellaags email. Het geëmailleerde oppervlak is vuil- en vlekbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Het kookgerei is geschikt voor alle soorten fornuizen, inclusief inductie- en gasfornuizen. Ook geschikt voor alle soorten ovens, behalve magnetron. Kockums-producten worden met grote zorg en nauwkeurigheid vervaardigd. Verantwoordelijkheid voor mens en milieu is een topprioriteit bij Kockums Jernverk, daarom worden alle producten gemaakt van natuurlijke grondstoffen - op een manier die het milieu spaart. Elk product is handwerk en daardoor uniek. Hierdoor kunnen er kleine kleurafwijkingen en oneffenheden zijn.

Specificaties

ArtikelnummerCPOT-002
Merkkockums Jernverk