Kerstdecoratie Tilly ball - Gold 30cm

Papieren kerstbal 30cm. Een glinsterende decoratie voor kerst of oud & nieuw. 

  • -€ 2,00
Tilly ball gold Watt&Veke kerstdecoratie papier kerstbal goud
  • Tilly ball gold Watt&Veke kerstdecoratie papier kerstbal goud
  • Tilly ball gold Watt&Veke kerstdecoratie papier kerstbal goud

Kerstdecoratie Tilly ball - Gold 30cm

Papieren kerstbal 30cm. Een glinsterende decoratie voor kerst of oud & nieuw. 

Lees meer
€ 24,95 € 22,95
Levertijd: 2-5 dagen

Informatie aanvragen?

Heeft u een vraag over dit product dan kunt u ons bereiken op
0594 - 512 607 of vul ons contactformulier in

Papieren kerstbal 30cm. Een glinsterende decoratie voor kerst of oud & nieuw. De kerstbal kan op de tafel gelegd worden maar ook (eventueel in een groepje) opgehangen worden aan het zijden lint. De kerstbal wordt gevouwen aangeleverd en kan makkelijk opengevouwen worden waarna hij door een magneet in vorm blijft. De ballen zijn zorgvuldig met de hand gevouwen en gelijmd. De lijm is speciaal ontwikkeld voor ons klimaat waardoor de ster jarenlang meegaat.

Watt&Veke is een Zweeds merk. Ze creëren producten die niet alleen functioneel zijn maar ook sfeer brengen in de ruimte en inrichting.

Duurzaamheid

De kerstdecoraties worden met de hand gemaakt in India. De fabriek werkt op een duurzame en milieuvriendelijke manier. Veel van de sterren worden gemaakt van gerecycled textiel en er wordt geen water gebruikt bij de productie. De fabriek heeft veel grote ramen waardoor niet alleen de kwaliteit van het product maar ook een plezierige werkomgeving voor de medewerkers wordt gecreëerd. Het grootste deel van de medewerkers is vrouw, door een kerstster van Watt&Veke aan te schaffen wordt de onafhankelijkheid van de vrouwen in India ondersteund.

4 producten

Specificaties

Categorie
Sterren
Afmeting
30 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Goud

Ook interessant