TV meubel Skovby 86

TV / Hi-Fi meubel "Skovby #86" met remote link (doorvoer voor de afstandsbediening). Voorzien van ruime lades en kabeldoorvoer mogelijkheden. Leverbaar in diverse houtsoorten.

Skovby sm 86 tv meubel - noten
  • Skovby sm 86 tv meubel - noten
  • Skovby sm 86 tv meubel - eiken

TV meubel Skovby 86

TV / Hi-Fi meubel "Skovby #86" met remote link (doorvoer voor de afstandsbediening). Voorzien van ruime lades en kabeldoorvoer mogelijkheden. Leverbaar in diverse houtsoorten.

Lees meer
Eiken: Gelakt
  • Eiken: Gelakt
  • Eiken: Gezeept
  • Eiken: Olie Naturel
  • Eiken: Olie Wit
  • Eiken: Zwart Gelakt
  • Noten: Gelakt
€ 1.205,00
Product beschikbaar om te bestellen

Informatie aanvragen?

Heeft u een vraag over dit product dan kunt u ons bereiken op
0594 - 512 607 of vul ons contactformulier in

TV / Hi-Fi meubel "Skovby #86" met remote link (doorvoer voor de afstandsbediening).
De Skovby # 86 tv-meubel is een multifunctioneel opbergmeubel in een modern en zorgvuldig ontwikkeld ontwerp dat tal van flexibele oplossingen biedt voor de eet- en woonkamers van vandaag.

Het ontwerp is strak en hoekig zonder strikt minimalistisch te zijn. Het past bij de eeetkamersets van Skovby met zijn strakke, rechte lijnen. Alle randen zijn afgerond waardoor ze aangenaam aanvoelen.

Achter het bovenste ladefront bevindt zich een verborgen plank en onder een lade, praktisch en stofvrij.
De lades zijn zonder handgrepen en hebben een antislipbodem - perfect om audioapparatuur, cd's etc. in te verbergen.
Het bovenste ladefront kan gemakkelijk worden uitgetrokken met een lichte greep langs de randen en de verborgen plank verschijnt - een elegante oplossing voor het opbergen van dvd-spelers en uitstekend geschikt voor de afstandsbedieningen van uw apparatuur. Het achterpaneel heeft perforaties die kunnen worden uitgetrokken voor bedrading.
De onderste lade is groot en ruim - vooral handig voor het opbergen van dvd's enz. En biedt de mogelijkheid om al het entertainment op één plek te bewaren.


De Skovby Remote Link® geeft u de mogelijkheid om uw AV-apparaten te bedienen die verborgen zijn in de Skovby # 86 TV / HI-Fi-kast.
Het Skovby-logo op de kast functioneert als een Remote Link, die het signaal van de afstandsbediening naar bijna alle infraroodontvangers zoals dvd's, digitale ontvangers, mediacenters, video- en stereoapparatuur verzendt. Alleen door naar het infrarood oog in het Skovby-logo te wijzen, kun je verschillende AV-apparaten bedienen. Uw Skovby Remote Link ® is compatibel met alle AV-apparaten die tussen 30-60 KHz ontvangen, wat de standaard is van toonaangevende merken voor IR-afstandsbedieningen.

Leverbaar in diverse houtsoorten.

 

 

<!-- [if gte mso 9]> <w:LsdException Locked="false" P

Specificaties

Breedte
95 cm
Hoogte
51 cm
Diepte
47 cm