Baby Seal

Decoratieve zeehond van eikenhout met bewegende kop.

Baby Seal

Decoratieve zeehond van eikenhout met bewegende kop.

Lees meer
€ 37,00
Op voorraad

Informatie aanvragen?

Heeft u een vraag over dit product dan kunt u ons bereiken op
0594 - 512 607 of vul ons contactformulier in

De baby zeehond is de kleinste uitvoering van de schattige zeehonden van Chresten Sommers. Een object die zowel kinderen als volwassenen aanspreekt. De zeehond herinnert aan wandelingen langs het strand wanneer gevlekte zeehonden hun hoofd boven water uitsteken of liggen te zonnebaden op de zandbanken.

De ontwerper Chresten Sommer wil dat zijn ontwerp geluk en sfeer creëert. De zeehonden in warm, donker hout maken het een mooie eyecatcher en is ook erg leuk om te geven als cadeau. Het ontwerp is begonnen als ijsbeer maar tijdens het proces zag de ontwerper een kop van de zeehond verschijnen. Het ontwerp van het lichaam, snorharen en flippers volgde dan ook snel, de vrouwelijke zeehond was geboren. De bewegende koppen zijn een belangrijk onderdeel uit het ontwerp, door de kop te kantelen kunnen verschillende uitdrukkingen gemaakt worden. Prachtig te combineren met de vrouwelijke zeehond uit dezelfde serie.

De Baby Seal is een uniek handgemaakt en met de hand samengesteld product van hout. Hierdoor kunnen kleine variaties van product tot product mogelijk zijn.

7 producten

Specificaties

Categorie
Decoratie figuren
Categorie
Geschenken
Afmetingen (lxbxh)
12,7x6x9,6 cm
Materiaal
Eiken hout
Ontwerper
Chresten Sommers

Ook interessant