Uitgelicht

Over Skovby Meubelen

Skovby is een Deens meubelmerk met een grote collectie kwalitatieve Scandinavische design meubelen voor in de eetkamer of woonkamer. De collectie bestaat uit tafels, stoelen, kasten / dressoirs en salontafels die allemaal leverbaar zijn in diverse houtsoorten. Vakmanschap staat bij Skovby hoog in het vaandel en dit is dan ook te zien in de afwerking van de producten. De meubelen worden geproduceerd in Denemarken en Skovby maakt zich, samen met andere Deense meubelfabrieken, sterk voor het behoud van het vakmanschap. Wanneer u een Skovby meubel koopt haalt u, met dit Deens design, een stukje Denemarken in huis. Heeft u nu een voorkeur heeft voor modern design of klassiek design, met de verschillende houtsoorten past u de meubels aan naar uw interieur. Heeft u vragen of heeft u interieuradvies nodig? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag (via bijvoorbeeld een foto op de mail of een bezoek aan onze showroom).

skovby logo
Skovby Møbelfabrik A/S Land: Denemarken Assortiment: Eetkamermeubelen

Impressie

Vakmannen met Skovby meubel onderdelen
Werkplaats meubel makerij
Handen meubelmaker
Meubelmaker bezig met Skovby stoel frame

Uittrekbare eetkamertafels

Skovby staat bekend om de slimme doordachte eetkamertafels. Zo hebben veel eettafels een uniek systeem om eenvoudig een royale eetkamertafel te creëren. Door deze slimme en functionele oplossingen heeft u snel plaats voor extra zitplaatsen. De extra bladen kunnen in de tafel opgeborgen worden waardoor ze op een veilige en toegankelijke manier weggeborgen zijn. Met een Skovby eettafel heeft u bij kleine gezelschappen een compacte tafel en is de eetkamertafel uitschuifbaar voor grotere gezelschappen. Een mooi voorbeeld van innovatieve technieken welke kenmerkend zijn voor het Scandinavisch design.

Houtsoorten

Alle Skovby meubelen zijn leverbaar in verschillende houtsoorten. De meeste eetkamertafels hebben een gefineerd tafelblad, maar er zijn ook modellen die geleverd kunnen worden in massief beuken, eiken of noten. Voor de afwerking heeft u de keuze uit: gelakt, gezeept of olie. Zepen en olie zorgen ervoor dat de houtstructuur natuurlijker overkomt, omdat het in het hout trekt en niet zoals een laklaag over het hout ligt. Wilt u weten welke behandeling geschikt is voor uw woonsituatie dan kunt u ons mailen of bellen voor advies.