skovby.png

Uitgelicht

Bijzettafel met opvallende poot en afgeronde hoeken.

Vitrinekast

Eetkamerstoel met beklede rug en zitting. Het houten frame geeft een kalme elegante look.

Ovale eetkamertafel met 6 tot 16 zitplaatsen. Verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en uittrekbaar van 190 cm tot zelfs 390 cm met extra tussenbladen.

Een multifunctionele eetkamertafel voor zowel in de kamer als de keuken, geschikt voor 2-6 personen.

Vitrine opzetkast dat past bij de onderkast Skovby 752. De vitrine heeft aan de zij en voorkant gehard glas en LED verlichting.

Bekijk hier onze collectie

Eetkamertafels Eetkamerstoelen Bijzettafels / Salontafel Kasten / Dressoirs Modules

Skovby meubel - Deense fabrikant

Skovby Møbelfabrik A/S
Land: Denemarken
Assortiment: Eetkamermeubelen

Over Skovby meubel

Skovby is een Deens meubelmerk met een grote collectie kwalitatieve Scandinavische design meubelen voor in de eetkamer of woonkamer. De collectie bestaat uit tafels, stoelen, kasten / dressoirs en salontafels die allemaal leverbaar zijn in diverse houtsoorten. Vakmanschap staat bij Skovby hoog in het vaandel en dit is dan ook te zien in de afwerking van de producten. De meubelen worden geproduceerd in Denemarken en Skovby maakt zich, samen met andere Deense meubelfabrieken, sterk voor het behoud van het vakmanschap. Wanneer u een Skovby meubel koopt haalt u, met dit Deens design, een stukje Denemarken in huis. Heeft u nu een voorkeur heeft voor modern design of klassiek design, met de verschillende houtsoorten past u de meubels aan naar uw interieur. Heeft u vragen of heeft u interieuradvies nodig? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag (via bijvoorbeeld een foto op de mail of een bezoek aan onze showroom).

Impressie

Skovby vakmanschapSkovby productieSkovby vakmanschapSkovby vakmanschap

Uittrekbare eetkamertafels

Skovby staat bekend om de slimme doordachte eetkamertafels. Zo hebben veel eettafels een uniek systeem om eenvoudig een royale eetkamertafel te creëren. Door deze slimme en functionele oplossingen heeft u snel plaats voor extra zitplaatsen. De extra bladen kunnen in de tafel opgeborgen worden waardoor ze op een veilige en toegankelijke manier weggeborgen zijn. Met een Skovby eettafel heeft u bij kleine gezelschappen een compacte tafel en is de eetkamertafel uitschuifbaar voor grotere gezelschappen. Een mooi voorbeeld van innovatieve technieken welke kenmerkend zijn voor het Scandinavisch design.

Skovby #24 - functionele uitschuifbare eetkamertafel

Houtsoorten

Alle Skovby meubelen zijn leverbaar in verschillende houtsoorten. De meeste eetkamertafels hebben een gefineerd tafelblad, maar er zijn ook modellen die geleverd kunnen worden in massief beuken, eiken of noten. Voor de afwerking heeft u de keuze uit: gelakt, gezeept of olie. Zepen en olie zorgen ervoor dat de houtstructuur natuurlijker overkomt, omdat het in het hout trekt en niet zoals een laklaag over het hout ligt. Wilt u weten welke behandeling geschikt is voor uw woonsituatie dan kunt u ons mailen of bellen voor advies.

Bekleding

Alle Skovby eetkamerstoelen zijn leverbaar in verschillende houtsoorten. Verder is er een uitgebreide stof en leercollectie voor de eetkamermeubelen. Zo kunt u de eetkamerstoel volledig aanpassen naar uw stijl en smaak. Bij de producten vindt u een uitgebreid overzicht van alle hout en stofsoorten. Op deze manier zijn de stoelen in te passen in elk (Scandinavisch) interieur.

Skovby Modo

Eindeloos combineren met modules. Zo stelt u eenvoudig uw wandkast van Skovby op maat. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. Of bekijk alle Skovby modules in onze online winkel

Skovby Modo kastmodules