Scandinavische woonwinkel.nl

Coronamaatregelen

In verband met de Coronamaatregelen is onze winkel alleen op afspraak geopend. Plan vrijblijvend een afspraak in door telefonisch contact op te nemen of door een tijdstip naar keuze te selecteren op onze contactpagina.
Gelukkig kunt u online onze collectie ook vinden en bestellen. Daarnaast is het bij Skovby meubelen eventueel mogelijk om bij u thuis langs te komen of binnenkort gezamenlijk de producten te bekijken op locatie in de provincie Utrecht.

Vanaf 10 februari hebben wij ook een afhaalpunt. Kies bij het bestellen voor de optie: afhalen bij afhaalpunt. Wij nemen dan contact met u op voor het inplannen van een passend afhaalmoment.

Over ons

De online winkel voor de liefhebbers van Scandinavisch design met een showroom in het centrum van Leek (Groningen) Scandinavische woonwinkel.nl heeft voor u Scandinavische meubelen, verlichting, carpetten en accessoires. Als u houdt van of geniet van Scandinavisch wonen bent u bij ons op het juiste adres met merken als: Skovby meubelen, Umage, Ro, Loca, Aida, Simon key Bertman, Mater, Spring Copenhagen, Linie design, kockums, Paper collective, Tom Rossau en Cinas.


Onze online winkel geeft u de mogelijkheid om via internet op elk gewenst moment door onze collectie te bladeren en uw aankoop te doen of in onze showroom deze komen bekijken. U kunt hiervoor op de aangegeven tijden terecht of een afspraak met ons maken voor een tijdstip die u past. U vindt bij ons de grootste collectie eetkamermeubelen van het Deense Skovby in Nederland, maar ook heel veel andere schitterende producten van Scandinavisch design. Is Leek voor u te ver om daar onze showroom te bezoeken? Neem dan contact met ons op om voor het maken van een afspraak. 


Scandinavische woonwinkel.nl
Tolberterstraat 21
9351 BB Leek
Tel. 0594 - 512 607

Gevel Scandinavisch Woonwinkel