Scandinavische woonwinkel.nl

De online winkel voor de liefhebbers van Scandinavisch design met een showroom in het centrum van Leek (Groningen)


Scandinavische woonwinkel.nl heeft voor u Scandinavische meubelen, verlichting, carpetten en accessoires. Als u houdt van of geniet van Scandinavisch wonen bent u bij ons op het juiste adres met merken als Skovby meubelen, Umage, Ro, Loca, Aida, Simon key Bertman, Mater, Spring Copenhagen, Linie design, kockums, Paper collective, Tom Rossau, en Cinas.


Onze online winkel geeft u de mogelijkheid om via internet op elk gewenst moment door onze collectie te bladeren en uw aankoop te doen of in onze showroom deze komen bekijken. U kunt hiervoor op de aangegeven tijden terecht of een afspraak met ons maken voor een tijdstip die u past.


U vindt bij ons de grootste collectie eetkamermeubelen van het Deense Skovby in Nederland, maar ook heel veel andere schitterende producten van Scandinavisch design.


Is Leek voor u te ver om daar onze showroom te bezoeken? Neem dan contact met ons op om voor het maken van een afspraak. In de Betuwe hebben we de beschikking over een showroom waar de meubels van Skovby op afspraak te zien zijn.

Scandinavische woonwinkel.nl
Tolberterstraat 21
9351 BB Leek
Tel. 0594 - 512 607