Scandinavische voorjaarscollectie tuinmeubelen

Het voorjaar is begonnen, het wordt warmer, de dagen langer, de vogels fluiten. Kortom tijd om lekker buiten te zijn. Verbonden met de natuur is een belangrijk Scandinavisch kenmerk. Nu is het niet altijd mogelijk om elke week naar een van de mooie Scandinavische landen te gaan. Maar u kunt wel het Scandinavische gevoel creëren in uw eigen tuin. Met de juiste tuinmeubels kunt u ontbijten, lunchen of op een warme avond lekker buiten zitten, met of zonder een vuurkorf.

Tuinmeubelen Tuintafels Tuinstoelen / tuinbanken Overig


Adirondack ligstoel

Relaxen in deze klassieke Scandinavische ligstoel. Bij deze ligstoel is een optioneel een losse voetenbank leverbaar. Leverbaar in teak en wit gelakt

Adirondack ligstoel


Rosenborg tuinbank

Houten tuinbank met armleuning. Deze tuinbank is te combineren meteen tuintafel en stoelen uit dezelfde Rosenborg serie. De tuinbank is te verkrijgen in teak en duurzame wit of zwarte hoogglanslak.

Rosenborg tuinbank


Hard & Ellen tuintafel inklapbaar

Een ronde tuintafel met wit of antraciet onderstel met een teak tafelblad. De tafel is verkrijgbaar in diameters van 110, 130 en 150cm. Bijpassend zijn de tuinstoelen van de serie Hard & Ellen.

Hard & Ellen tuinset


Bertman plaid Food - Clam

Wanneer ’s avonds wat kouder wordt hoeft dat niet te beteken dat buiten zitten geen optie meer is. Met een warm kleed kunt u nog langer genieten van de avond in de tuin. De kleden zijn verkrijgbaar in verschillende patronen. De Zweedse ontwerper Simon Key Bertman heeft achter elk een ontwerp een verhaal. Maat: 180x130cm Simon Bertman kleed