Umage
Land: Denemarken
Assortiment: Verlichting

Umage


Umage is een Scandinavisch design merk uit Denemarken gericht op verlichting. De natuur en duurzaamheid spelen een grote rol in de ontwerpen.
VITA combineert esthetiek, eenvoud en functionaliteit samen met vakmanschap en zorg voor het milieu. Dit resulteert in prachtige ontwerpen
met een duurzame touch.

Duurzaam
Alle lampen worden plat verpakt in kleine en stijlvolle geschenkdozen. Op deze manier wordt de logistiek geoptimaliseerd en worden de transportkosten laag gehouden. Hierdoor is Scandinavisch design toegankelijk en betaalbaar gemaakt. Verder wordt in het logistieke proces de voetafdruk op onze planeet laag gehouden, Umage voelt zich verantwoordelijk voor een goed milieu.

Natuur
In het streven naar schoonheid en duurzaamheid wordt er gezocht naar harmonie en onderscheid in het Scandinavische landschap. De ontwerpen zijn diep geworteld in het gevarieerde stadslandschap en in de rauwe natuur rondom Kopenhagen.

Geschiedenis
Umage is opgericht in 2008 onder de naam VITA Copenhagen en heeft sindsdien laten zien dat ze in staat is om aantrekkelijk Scandinavisch design te produceren. In 2019 is de naam veranderd naar Umage. Met hun verlichting hebben ze inmiddels vele landen weten te bereiken en presenteren ze een ruime (en nog steeds groeiende) collectie met design verlichting.

Impressie