Verpan
Land: Denemarken
Assortiment: Meubilair, verlichting en accessoires

Verner Panton

Hedendaags met een vleugje klassiek design

Ontworpen door Verner Panton, geproduceerd door Verpan. Verpan is een gerenommeerd Deens design merk waarbij de originele ontwerpen van Verner Panton centraal staan.

De beroemde Verner Panton wordt gezien als een van de meest invloedrijke en innovatieve ontwerpers van de 20ste eeuw.
Door het experimentele gebruik van licht, kleur en verschillende materialen is hij uitgegroeid tot een waar icoon. En dit maakt de ontwerpen van Verpan (Verner Panton) nog steeds tot opvallende design artikelen.

Impressie

Ontwerper Verner PantonVerner Panton CloverleafVerner Panton System 123 LoungeVerner Panton VP Globe

Collectie

Voeg een vleugje Verner Panton toe aan uw interieur en de ruimte krijgt een volledig andere uitstraling. Met klassiek of moderne Scandinavische ontwerpen creëert u een eigentijds interieur. Naast de klassieke Panton lampen en stoel is er ook een nieuwe collectie gelanceerd door Verpan. In deze collectie zijn meubilair en tapijten te vinden afkomstig uit de Verner Panton archieven.

Het is geweldig om te ervaren hoe oude ontwerpen nog steeds ruimtes tot leven kunnen laten komen. Door de geweldige uitstraling van elke lamp of ander meubelstuk haal je met een Verner Panton zeker een eye catcher in huis.

Scandinavische woonwinkel presenteert Verpan (Verner Panton) met trots aan u. Dit merk biedt Scandinavische meubels en lampen die binnen de beleving van het Scandinavisch wonen zeker niet mogen ontbreken.

Bekijk hier onze Verpan collectie