Karup - Deense meubelen

Karup Partners A/S
Land: Denemarken
Assortiment: zitmeubelen

Karup

Wegens verschillende vertraagde leveringen hebben we besloten om onze collectie Karup te beëindigen. Voor de modellen die aangeboden worden geldt OP=OP.

Ruimte besparende meubelen maken een ruimte groter. Dit is de gedachte achter de ontwerpen van Karup. Zo is het meubel overdag een bank of fauteuil en ’s avonds eenvoudig te veranderen in een bed. Zo zijn de meubelen functioneel in te zetten waardoor een logeerkamer bijvoorbeeld ook een rustige en gezellige kamer kan zijn. Maar ook in een kinderkamer of vakantiewoning kunnen deze meubelen voor extra gemak zorgen. Zo creëert u eenvoudig een extra slaapplek of relaxhoek.

 

Het bedrijf

Karup is opgericht in 1972 met als het idee meubelen flexibeler in te kunnen zetten. Dit idee sloeg aan waardoor het bedrijf snel groeide en zich vestigde in de plaats Karup, Denemarken. Op dit moment leidt de 2e generatie de fabriek. De basis om ruimtebesparende meubelen te ontwikkelen blijft het uitgangspunt van het bedrijf. De meeste onderdelen van de meubelen worden in Denemarken en Estland vervaardigd om zo controle te houden over de gedragscode tijdens het productieproces, zodat met zekerheid gezegd kan worden dat de houten frames gemaakt worden van hout met het FSC keurmerk.

Impressie

Karup Baby nestKarup baby nest matrasKarup zitmeubelenKarup Buckle up zitbank

Bekleding

Modellen van Karup zijn leverbaar in verschillende stofsoorten. Bij de producten vindt u een uitgebreid overzicht van de stofcollectie.

Klik hier voor de Karup collectie