Karaf collective box-Clear

Set van Karaf met 2 glazen uitvoering Clear

Karaf collective box-Clear

Set van Karaf met 2 glazen uitvoering Clear

Lees meer
€ 76,00
2 producten op voorraad

Informatie aanvragen?

Heeft u een vraag over dit product dan kunt u ons bereiken op
0594 - 512 607 of vul ons contactformulier in

Een unieke karaf met drinkglas van mondgeblazen glas. De kan heeft een eenvoudige vorm van een cilinder, uitgezet door een sferisch midden. Een glazen karaf die zowel voor dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden op de tafel niet misstaat.

Het onwerp nodigt uit tot flexibel gebruik. De cilindervormige bovenhals is het handvat en deze is ruim genoeg om ijsblokjes, citroenen, munt of andere smaken in de karaf te doen. De elegante bolvorm maakt zowel het glas als de karaf geschikt voor wijnen en laat ze ademen en hun smaak ontwikkelen.

Het drinkglas past perfect als deksel op de karaf en wanneer er 2 glazen op gestapeld zijn, is de set gemakkelijk met één hand op te tillen.

Het ontwerp is handgemaakt in 3 variaties, een pure heldere versie, een elegante klassieker gerookt glas en een verfijnde versie geblazen in een optisch honinggraatpatroon van stippen verspreid in het hele glas.

De karaf bevat 1200ml en het drinkglas 250ml. Ze zijn alleen voor koude dranken geschikt. Het drinkglas is stapelbaar en kan in de vaatwasser, maar het wordt aangeraden om ze met de hand af te wassen om de helderheid van het glas te behouden.

De Karaf met glas zijn ontworpen door Rebecca Uth.

2 producten

Specificaties

Afmetingen (lxbxh)
Karaf: 13,5x13,5x 23 cm / Glas: 9x9x10 cm
Materiaal
Glas