Emaille Steelpan Kockums - Grey

Emaille steelpan van het Zweedse merk Kockums Jernverk.

Emaille Steelpan Kockums - Grey

Emaille steelpan van het Zweedse merk Kockums Jernverk.

Lees meer
€ 69,90
2 producten op voorraad

Informatie aanvragen?

Heeft u een vraag over dit product dan kunt u ons bereiken op
0594 - 512 607 of vul ons contactformulier in

De klassieke steelpan met handvat van Kockums past perfect in de dagelijkse keuken. De pan heeft een inhoud van 2,3 liter waardoor hij geschikt is voor de meeste dingen in de keuken. Je hebt geen extra serveerschalen of vormen nodig, want de grijskleurige steelpan zelf is ontzettend leuk om op tafel te zetten.

Het geëmailleerde kookgerei van Kockums heeft dubbele lagen van hoogwaardig email dat gemakkelijk schoon te maken is. De producten werken op alle soorten kookapparatuur inclusief inductie en gas. maar kunnen ook direct in de oven geplaatst worden (niet in de magnetron). De producten van Kockums worden met zorg en precisie gemaakt. Ze houden zoveel mogelijk rekening met mens en milieu, daarom bestaat elk product uit natuurlijke grondstoffen. Elk product is volledig uniek omdat emailleren een ambacht is dat kleine kleurveranderingen en onregelmatigheden kan veroorzaken.

De producten zijn geschikt voor de vaatwasser maar om de glans van het glazuur te behouden, raden we met de hand afwassen aan.

2 producten

Specificaties

Afmetingen (lxbxh)
23,5x18,9x15 cm
Inhoud
2,3 L
Materiaal
Geëmailleerd staal
Kleur
Grijs

Ook interessant