Emaille bord Kockums - white grey

Emaille bord 24 cm van het Zweedse Kockums Jernverk

Emaille bord Kockums - white grey

Emaille bord 24 cm van het Zweedse Kockums Jernverk

Lees meer
€ 34,90
Op voorraad

Informatie aanvragen?

Heeft u een vraag over dit product dan kunt u ons bereiken op
0594 - 512 607 of vul ons contactformulier in

Het emaille bord heeft een klassieke design uitstraling en goed te combineren met het diepe bord uit dezelfde lijn. Onbreekbaar, duurzaam en karakteristiek.  De emaille borden van Kockums zijn verkrijgbaar in de klassieke kleur crème met groene rand maar nu ook in de nieuwe combinatie wit met grijze onderkant.

Het geëmailleerde kookgerei van Kockums heeft dubbele lagen van hoogwaardig email dat gemakkelijk schoon te maken is. De producten werken op alle soorten kookapparatuur inclusief inductie en gas. maar kunnen ook direct in de oven geplaatst worden (niet in de magnetron). De producten van Kockums worden met zorg en precisie gemaakt. Ze houden zoveel mogelijk rekening met mens en milieu, daarom bestaat elk product uit natuurlijke grondstoffen. Elk product is volledig uniek omdat emailleren een ambacht is dat kleine kleurveranderingen en onregelmatigheden kan veroorzaken.

De producten zijn geschikt voor de vaatwasser maar om de glans van het glazuur te behouden, raden we met de hand afwassen aan.

4 producten

Specificaties

Afmeting
24 cm
Materiaal
Geëmailleerd staal
Kleur
Wit, grijs

Ook interessant