Filteren op

Categorie
Fabrikanten
more... less
Prijs
Filter

Decoratie

Scandinavische decoratie voor in de keuken, eetkamer of woonkamer

Meer informatie
My Wide Life Gabba Gabba
€ 224,00

Handgemaakt glaswerken beeld uit Zweden

Rustik Lys Hurricane - Huisjes
€ 7,50

Windlicht met de uitstraling van een echte kaars. 

Kaars Rustik Lys Hoera
€ 4,95

Stompkaars Happy Birthday van Rustik Lys met maar liefst 32 branduren. Special edition van BY KIMMI. Leuk om zelf te houden of om weg te geven.

Dinerkaars Rustik Lys - Sage
€ 1,95

Moderne dinerkaars. Door de taps toelopende onderkant geschikt voor vrijwel elke kandelaar.

Moderne dinerkaars. Door de taps toelopende onderkant geschikt voor vrijwel elke kandelaar.

Outdoor Pilaarkaars 20cm. Prachtige decoratie voor de donkere dagen en zwoele avonden. Eco-friendly.

Outdoor Pilaarkaars 20cm. Prachtige decoratie voor de donkere dagen en zwoele avonden. Eco-friendly.

Vaas Beans Golden Brown Satin
€ 495,00

 De Bean vaas is een glaskunstwerk van Kosta Boda. Deze handgemaakte vaas is zoals de naam al doet vermoeden geinspireerd op de vorm van een boon. De vaas krijgt haar vorm door het uitoefenen van de juiste centrifugaalkracht op het glas en nabehandeling met een natte krant. Elke vaas wordt volledig uit de vrije hand geblazen en is dus uniek.

Wally - de walrus
€ 59,00

Wally is een heel schattige walrus. Je kunt zijn hoofd draaien zodat zijn smiley-mondje van achter zijn slagtanden tevoorschijn komt. Wally is gemaakt van donker gebeitst eikenhout en het hout is FSC-gecertificeerd. Voor elke verkochte walrus gaat er 15 DKK (€ 2,02) naar het WWF. 

Joey - de Koala
€ 55,00

Deze schattige koala is een ware toevoeging aan je interieur. Dit exotische dier van de andere kant van de wereld gedijd perfect in Scandinavisch klimaat. Ontworpen door Chresten Sommer en gemaakt van eikenhout en essen. 

Jumper - de haas
€ 59,00

Handgemaakt unieke houten haas ontworpen door Mencke & Vagnby. De haas is een leuke toevoeging aan de decoratie van uw woonkamer of voor in de kinderkamer. 

Hartenschaal
€ 59,00

Unieke handgemaakte schaal in de vorm van een hart. Te gebruiken om dingen in op te bergen of als cadeauverpakking.

Hope - the cat
€ 55,00

handgemaakt unieke hout kat ontworpen door Chresten Sommer. Hope is de kitten van Lucky.

Fles Fidji multicolor 36,5 cm
€ 205,00

De inspiratie voor de Fiji-serie kwam toen Kjell Engman per ongeluk olie in het water morste. Op het wateroppervlak dreef en verschoof de olie in een breed kleurenspectrum. De gebeurtenis bracht hem ertoe de kleuren op het glas over te brengen. Het resultaat werd Fiji. Een reeks zachte, elegante en zwellende vormen in veelkleurige tinten.

Schaal Contrast Bleu 35 cm
€ 124,00

Deze blauwe schaal uit de Contrast serie, is gemaakt van kristalglas. De schaal is ontworpen door Ann Ehrner. De verschillende lijnen geven het ontwerp een stijlvolle en unieke uitstraling. 

De theelichthouder Polar is ontworpen door Göran Wärff. Hij creëerde de Polar serie met inspiratie uit landschappen en ijs. De organische vorm maakt deze houder uniek. In het ontwerp is de beweging van kabbelend, bevroren water vastgelegd. Dit maakt het design vol leven en beweging. 

Theelicht Brick Black Votive
€ 31,00

De brick is een theelichthouder die geinspireerd is op een steen. Elke kaarsenhouder is uniek. Door zijn dynamische kleuren veranderd hij mee met het licht. Verkrijgbaar in wit, blauw en zwart. 

Vaas Crackle
€ 285,00

 De Crackle vaas is een glaskunstwerk van Kosta Boda. De vaas is mond geblazen en wordt in koud water geplaatst waardoor er scheuren ontstaan. Deze oude techniek is door de ontwerper Sa Jungnelius naar eigen hand gezet. Hij wilde een oppervlak creëren dat doet denken aan bevroren ijs dat net gebarsten is. De Crackle vaas viert scheuren en bewaard deze in glas.

Dinerkaarsen Crossvan Rustik Lys in een verpakking van 4 stuks.

Terracotta onderzetter voor outdoor kaars.

Dinerkaarsen Crossvan Rustik Lys in een verpakking van 4 stuks.

Onderzetter voor outdoor kaars.

Kandelaar Connect
€ 98,00

De connect kandelaar van Kosta Boda is gemaakt van helder kristalglas. De luchtbelletjes in het kristal maken dit ontwerp een ware blikvanger. De kandelaar bestaat uit twee lossen onderdelen die samen een geheel vormen. De kandelaar is geschikt voor zowel kaarsen als waxinelichtjes. 

Theelicht Snowball Votive
€ 25,00

Deze glazen theelichthouder is een klassieker van de glasfabriek Kosta Boda. De naam, Snowball, is geinspireerd op de vorm van een sneeuwbal. Dit model is ontworpen in 1973 door Ann Wärff en is sindsdien niet meer weg te denken uit het aanbod van Kosta Boda.