CASØ Furniture

Eetkamerstoel CASØ Lux
€ 435,00

De eetkamerstoel Lux is een eetkamerstoel met verschillende mogelijkheden. Zo kunt u naast de bekleding ook de poten na wens aanpassen. Er is keuze uit een eikenhouten onderstel maar ook een onderstel van staal. 

Eetkamertafel CASØ 120
€ 999,00

Uitschuifbare eetkamertafel van CASØ met een standaardlengte van 180 cm. in het middel van de tafel bevindt zich een blad waardoor hij vergroot kan worden tot een lengte van 270 cm.

Dressoir CASØ 120
€ 1.355,00

Eiken dressoir van CASØ met vier lades en twee deuren. Het dressoir heeft een slank uiterlijk door zijn afgeronde hoeken en is gemaakt van eikenhout welke met een olie behandeld is.

Vitrinekast CASØ Nord
€ 1.675,00

Eiken vitrinekast van CASØ twee glazen deuren. De planken kunnen worden verlicht met Ledlampen waardoor hetgeen in de kast extra belicht wordt en het tevens kan dienen als sfeerverlichting. De kast is gemaakt van eikenhout welke met een olie behandeld is.

Kast CASØ 700
€ 1.379,00

Eiken kast met planken van CASØ. De kast heeft onderin twee schuifdeuren in het midden en aan elke zijkant twee lades. Bovenop de kast bevinden zich twee open planken.

Eetkamerstoel CASØ Peter
€ 342,00

De eetkamerstoel Peter is ontworpen in 1957 door Niels Koefoed en geherintroduceerd door CASØ in samenwerking met Koefoed’s Møbelfabrik in Denemarken. De stoel is leverbaar in verschillende afwerkingen eikenhout en een leren of gestofeerde zitting.

Eetkamerstoel CASØ Anne
€ 319,00

De eetkamerstoel Anne heeft een gestoffeerde sit en een houten rug bestaande uit vier latjes. De stoel is leverbaar in verschillende afwerkingen eikenhout.

Dressoir CASØ 700
€ 1.769,00

Eiken kast met vier deuren en vier lades. De lades en deuren zijn voorzien van een soft close systeem waardoor deze geremd worden bij het te hard dicht vallen. Achter de deuren bevinden zich planken die op de gewenste hoogte geplaatst kunnen worden. De basis van de kast is uitgevoerd in eikenhout welke behandeld is met een olie met witpigment en de frontjes zijn leverbaar in ditzelfde eikenhout of gefineerd Nano.